Begagnade bilar i Uppsala och Östersund

Om oss

Om oss

Vi hämtar bilen hos digVi testar bilen på platsFå pengarna direkt på kontotÄgarbyte snabbt & säkert

Få en kostnadsfri värdering

Some fields are not valid
Vardering

Om Handla Bil

Handla Bil grundades 2016 och verksamheten startade ute i Skyttorp. Bilarna stod utomhus på grusplanen och försäljningen gjordes på gott humör i en husvagn med varmt kaffe, papper & penna.  

År 2017 fick vi tillgång till vår första bilhall. Första året sålde vi 283 bilar. 2018 sålde vi 627 bilar och expanderade verksamheten med ytterligare en lokal och egen verkstad ute i Skyttorp.  

År 2019 var ett händelserikt år och flytten från Skyttorp var oundviklig då bolaget behövde större lokaler och ytor för att matcha bolagets expansiva fas.  Nya moderna lokaler stod och väntade på oss i Fullerö och flytten var ett faktum. Vår nya bilhall i Fullerö ligger intill E4an endast 5 minuter
norr om Uppsala och cirka 45 minuter norr om Stockholm.

År 2020 inleddes hoppfullt i nya stora lokaler men vi fick snabbt anpassa oss efter en pandemi som lamslog landet. Vi kämpade oss igenom året och tack vare alla fantastiska kunder och medarbetare lyckades vi slå nya rekord. Antal sålda landade på 1 163 bilar år 2020.

År 2021 var ett händelserikt år. Vi  expanderade och öppnade en butik för försäljning av begagnade bilar i Östersund.  Vi startade även ett dotterbolag under namnet Sälj Bil Sverige AB vars huvudsakliga syfte är att köpa in bilar ifrån privatpersoner och företag  som sedan säljs vidare genom olika försäljningskanaler till andra bilhandlare runt om i  Europa.

År 2022 blir vi inte bara ett Gasell företag utan Handla Bil Sverige utses till årets Gasell företag 2022 i Uppsala län. Läs mer på Dagens industri genom att klicka här.

Sålda bilar

8725
Totalt sålda bilar

510
Sålda bilar 2024

En hemsida av
WebPages nklt

Vill du ha hjälp? 018 - 474 42 50018 - 474 42 50

Some fields are not valid
Popup kontakt form

Kontakta Oss!

Hej! Har du frågor eller förslag? Skicka ett meddelande nedan så svarar vi snart!